Mode verandert

Maar stijl blijft !

 

Rosanna banner

Stijladvies

De manier van kleden geeft je de kans om het beeld van wie je bent of van wie je wil zijn te laten zien aan de buitenwereld. Je kunt zelf bepalen of je gezien wil worden als een zakelijk of meer vrouwelijk type en of je juist wil opvallen door je kleding of juist niet.

Door goed te kijken naar je figuur en daar op in te spelen met kleding kun je de sterke kanten van je lichaam extra belichten waardoor de minder sterke kanten minder opvallen. Je kunt dus ook zelf bepalen waar andere mensen naar zullen kijken. Laat je ze kijken naar je mooie ogen of naar je lange benen?

Het is de vraag of je huidige kledingstijl ook daadwerkelijk bij je past. Klopt het imago, het beeld dat anderen van je hebben, met wie je bent of met wat je  zelf wilt uitstralen?

Als je moeite hebt met het bepalen van je kledingstijl of je wilt een metamorfose dan helpt Kleur & Meer je graag. Dit houdt in dat we samen zullen we bepalen welke stijl het beste bij je past. Daarnaast leer je de effecten van vormen en kleuren van kleding. Deze informatie kun je gebruiken om jezelf zo voordelig mogelijk te presenteren en de uitstraling te krijgen die bij je past. Ook leer je hoe je je garderobe het beste kunt indelen om leuke combinaties te maken.

Als extra optie kunnen we samen je garderobekast bekijken en samen nagaan welke kledingstukken er nog ontbreken en welke je beter kunt opruimen om weer plaats te maken voor nieuwe en betere kledingstukken.

Zoek je een personal shopper, dan behoord dit ook tot de mogelijkheden. We kunnen samen naar de winkels van je keuze gaan of ik kan deze voor je uitzoeken.