Laat eens van je horen

 

foto Joke

Gastenboek Kleur & Meer

Hallo Joke,
Het is ondertussen al even geleden, maar...we zijn die fijne, gezellige middag niet vergeten! Wat was dat leuk!
Allereerst zo'n enthousiast en hartelijk ontvangst.
De kleurenanalyse was heel persoonlijk, je was erg betrokken, had veel aandacht en nam echt alle tijd!
Eigenlijk was alles geweldig: de frisse uitstraling van de studio en zelfs de verwennerij bij de koffie!
We hebben een heerlijke middag, dank je wel!


Groetjes van Toos, Wendy, Katinka en Lilian

Beste Joke,

Joke heeft veel kennis en ervaring over kleuren en personen. Ze laat aan je zien welke kleuren bij jou passen en welke niet. Wat kunnen kleuren veel voor je doen! Het was een heel leerzame dag voor ons (mijn moeder, zus en ik). We konden alle vragen stellen die we hadden en we hebben veel geleerd. Daarnaast was het ook een hele gezellige dag, waarbij we verwend werden met koffie/thee en een lekkere lunch.
We kijken er naar uit om met de kleurenwaaiers aan de slag te gaan en hiermee nieuwe kleding te kopen. Mijn leven (kleding) wordt zeker kleurrijker na deze dag! 

Met vriendelijke groet,
Yvonne van der Hoeven

Hoi Joke,

Een paar weken geleden hebben wij met onze vriendinnenclub een kleurenanalyse gedaan. Het was verbijsterend om te zien wat het resultaat was. Joke (geholpen door haar man Rob) is een geweldige gastvrouw. Ze weet je op je gemak te stellen, en geeft hele goeie adviezen over kleur en make-up. Ook de accessoires die ze te koop heeft zijn geweldig!!

We hebben een geweldige dag gehad en we raakten er niet over uitgepraat.

Joke en Rob, bedankt!

De tuttenclub: Elly, Carla, Marjolein, Heidi, Petra en Sofia

 

Beste Joke,
Gisteren met mijn twee dochters een kleurenanalyse gehad. Wat was dat een leuke en leerzame middag. Geweldig wat kleuren met je kunnen doen. Had niet gedacht dat het zoveel verschil kan maken. We hebben er alle drie van genoten en nog gezellig tijdens een etentje over nagepraat. Hartelijk dank voor de goeie verzorging.
Groeten,
Truus

 

Hoi Joke,
Zit nog helemaal na te genieten van de gezellige en vooral inspirerende middag! Heb samen met mijn moeder en zus een kleurenanalyse gedaan en wat was dat leuk!
Bedankt voor je warm welkom en tips! Nancy

Lieve Joke,

Wederom ontzettend bedankt voor de geweldige middag, de warme ontvangst, je hartelijkheid en weer was niets je teveel, mijn nichtje heeft het fantastisch gevonden, ze heeft genoten, je kleurenadvies en make-up tips waren een schot in de roos. Ik ook blij want ik heb een prachtige ketting, shawl en handtas gescoord! Heel attent dat je de mooie foto's naar ons opstuurde, kun je thuis alles nog eens rustig op je in laten werken, mijn nichtje kijkt uit naar de kleurenwaaier, ik heb zelf ervaren hoe fijn die is om te gebruiken bij het shoppen....Je bent een kanjer http://static.friendbook.nl/images/smilies/thumbsup.gif

Sonja Roman

Hoi Joke,
Ik heb een ontzettende leuke middag bij jou gehad afgelopen vrijdag.
Kan haast niet wachten op mijn kleurenwaaier, je kijkt nu toch met een heel ander oog naar kleding en de kleur.....
Ik heb maar gelijk een weekendje new castle geboekt om te gaan shoppen.
En natuurlijk kom zeker nog een keer terug met mijn man of dochters voor je goed adviezen.
Hartelijke groet,
Sandra Baum

Sandra Baum

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de geweldige ontvangst, erg gezellig maar ook voor het kleurenadvies en de make-up tips, het was voor mij een openbaring qua kleurgebruik en kan het dus iedereen aanraden. Je nam ruimschoots de tijd voor ons en niets was je teveel. Het was een heerlijk dagje voor ons zelf! Dank je wel Joke...

Sonja

Hi Joke,

Bedankt voor de geweldige middag en je super kleuren- en make-up advies!Verrassende dingen ontdekt dus ik ga proberen niet meer de standaard kleuren uit de kast te trekken:-) Een heerlijke "verwen jezelf" middag en met deskundig advies.Daarbij heb je ook nog prachtige sieraden! Echt een aanrader voor iedereen!

groetjes, Mascha

Mascha

Na een hele verrassende middag met dochter Myra bij Joke, ga ik voortaan niet meer in bruin en zwart gekleed, maar in lichtblauw en roze. Myra verandert grijs en blauw in bruin, rood en geel.
Wij zijn erg blij met onze waaiers en gaan op zoek naar onze nieuwe kleuren.
Ook van de make-up hebben we veel geleerd en Joke had overal leuke foto's van gemaakt.
Bedankt, het was erg leuk,
Mia

Mia Makovitz

Dag Joke,
Op onze ladies-day hebben mijn 2 dochters en ik zich laten verwennen door jou. Wij hebben genoten. Niet alleen van de kleuranalyse en het stijladvies, maar ook van de gezelligheid. Wat hebben we veel geleerd. De kleurenwaaiers zitten standaard in onze tas. Er kunnen geen miskopen meer gedaan worden. Met sjaals en http://static.friendbook.nl/images/smilies/01_smile.gifhttp://static.friendbook.nl/images/smilies/01_smile.gifsieraden gingen wij naar huis. Joyce naar Amsterdam, Nicole naar Elst en ik naar Helmond.
Bedankt Joke en gauw tot ziens, want mijn kleur haar is veranderd.

Joyce, Nicole en Helga

Helga

In januari een dagje uit met mijn dochters om ieder een kleurenanalyse te laten verrichten. Door de verschillende kleuren van huid, haar en ogen heeft ieder een eigen kleurenadvies gekregen. Inmiddels hebben wij allen een kleurenwaaier en daar zijn we heel blij mee.
Het was een hele gezellige dag inclusief make-up advies en een heerlijke lunch.
Beste Joke ontzettend bedankt voor je gastvrijheid en je deskundigheid. Het was helemaal top! En de kleurenwaaiers prachtig en heel makkelijk om nu de juiste kleuren kleding aan te schaffen. Perfect!

p.s. De halskettingen en oorbellen zijn een goede koop geweest. Prachtig en niet duur! http://static.friendbook.nl/images/smilies/thumbsup.gif

Moeder met dochters